سفارش تبلیغ
صبا ویژن

85/2/2
5:0 صبح

روحانی: نزدیک نشدن به شیطان خوب است، به شرطی که همیشه باشد

بدست سید عبدالمجید زواری در دسته

آرشیو مقالات و تحقیقات مجید زواری                  در نظر سنجی این وبلاگ شرکت کنید

روحانی: نزدیک نشدن به شیطان خوب است، به شرطی که همیشه باشد

حسن روحانی، در سخنان مبسوطی، ضمن انتقاد تلویحی از وجود نوعی بدبینی در رویکرد جمهوری اسلامی نسبت به کشورهای دنیا اظهار داشت: ما نزدیکی با خارجی‌ها را مثل نزدیکی با شیطان می‌دانیم، البته این خوب است، به شرط آن‌که همیشه ادامه داشته باشد.

وی همچنین ضمن اشاره به عملکرد خود در موضوع پرونده هسته‌ای ایران و رویکرد شورای امنیت ملی در برابر رسانه‌ها اظهار داشت: با این که این اختیار را داشتیم که مثلا از یک روزنامه شکایت کنیم و با شکایت ما هم طبق قانون روزنامه بسته می‌شد، هیچ‌گاه این کار را نکردیم.

اظهارات دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی در حالی مطرح می‌شود که فعالیت «بازتاب» در دو مقطع با شکایت وی به حالت تعلیق درآمد که در یک مقطع با ورود نیروهای امنیتی به دفتر «بازتاب» و در نوبت دوم با توقیف یک ماهه این سایت توسط دستگاه قضایی همراه شد.

آرشیو مقالات و تحقیقات مجید زواری                  در نظر سنجی این وبلاگ شرکت کنید 

بنا بر این گزارش، دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی گفت که پیش‌بینی می‌کند بر سر مسئله هسته‌ای، در نهایت غرب و ایران باید سر میز مذاکره بنشینند و با تعامل این مسئله را حل کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی، رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام که در «دومین گردهمایی سراسری دبیران تشکیلات استانی حزب اعتدال و توسعه» سخن می‌گفت، با بیان این‌که همیشه یک نگرانی عمده پشت ذهن ما نسبت به خارجی‌ها وجود دارد، به بحث لانه جاسوسی اشاره کرد و گفت: در بحث لانه جاسوسی یک راه این بود که با آمریکایی‌ها بنشینیم و مسئله را فیصله دهیم، اما ما به جای این‌که به مذاکره با طرفمان بپردازیم، در این مسئله احساسات را وارد کردیم و آن قدر قضیه را کش دادیم تا رسیدیم به مقطعی که حاضر شدیم بعد از تحمیل جنگ، با آمریکا بنشینیم، اما آن زمان دیگر دیر بود.

دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: ‌شاید اگر زودتر حاضر به چنین کاری می‌شدیم، راحت‌تر به توافق می‌رسیدیم و منافع کشورمان بیشتر لحاظ می‌شد. اما متاسفانه باید گفت که ما همیشه در مقاطع سخت نمی‌توانیم تصمیم‌گیری سریعی داشته باشیم و احساسات را در تصمیمات دخیل می‌کنیم.
آرشیو مقالات و تحقیقات مجید زواری                  در نظر سنجی این وبلاگ شرکت کنید
وی دلیل تمام این قضایا را بدبینی‌های عمیق که به گفته وی در پس ذهن‌ها وجود دارد، عنوان کرد و گفت: ما همواره نمی‌خواهیم با خارجی‌ها به ویژه دشمن بنشینیم و همیشه احساس می‌کنیم اگر این کار را بکنیم، سرمان کلاه رفته است، همان طور که شاهد بودیم برخی عزیزان از تریبون‌های عمومی اعلام کردند که هر وقت ما با خارجی‌ها می‌نشینیم، سرمان کلاه می‌رود که البته من این قضیه را قبول ندارم و معتقدم این نگاه هم ناشی از بدبینی است که به آن دچار هستیم.

روحانی، با ابراز تاسف از این‌که اروپا با نزدیک شدن به انتخابات ریاست‌جمهوری نهم ایران عقب‌نشینی کرد، گفت: آنها در آن مقطع احتیاط را پیشه کردند و گفتند نمی‌دانیم در انتخابات ایران چه خواهد شد؛ لذا ناچاریم صبر کنیم تا دولت سر کار آید. اگر چنین نبود ما به توافق نهایی با آنها نزدیک شده بودیم. اما متاسفانه با روی کار آمدن دولت تاکتیک‌ها در مسئله هسته‌ای تغییر کرد و در برابر این تاکتیک‌ها که البته موفقیت‌هایی داشت، ناچار شدیم هزینه‌های زیادی بپردازیم.

روحانی در پاسخ به سؤالی درباره اینکه بعضا مطرح می‌شود شورای عالی امنیت ملی بنا به مصوبه‌ای روزنامه‌نگاران را از پرداختن به برخی مباحث هسته‌ای منع کرده است، گفت: شورای عالی امنیت ملی در گذشته نیز همواره توصیه‌هایی به مطبوعات داشت، اما ما در آن دوران همواره دنبال اقناع بودیم، بدین معنی که زمانی‌که یک مسئله مهم رخ می‌داد مدیران مسوول روزنامه‌ها و سایر رسانه‌ها را دعوت و در آن باره بحث می‌کردیم، ما و آنها نظراتمان را ارائه می‌دادیم لذا در آن دوره می‌توان گفت که ما بیشتر به دنبال اقناع بودیم، از این رو در طول مدتی که در شورای عالی امنیت ملی فعالیت می‌کردم، با این که این اختیار را داشتیم که مثلا از یک روزنامه شکایت کنیم و با شکایت ما هم طبق قانون روزنامه بسته می‌شد، هیچ‌گاه این کار را نکردیم. شیوه ما این بود اما ممکن است که شیوه‌ها در این زمان تغییر کرده باشد، به نظر بنده بهترین راه برای مطبوعات و رسانه‌ها اقناع است.

آرشیو مقالات و تحقیقات مجید زواری                  در نظر سنجی این وبلاگ شرکت کنید


 



 


 
















 انرژى هسته اى و ضرورت هاى زمانه 2




برای مطالعه  بخش اول مقاله انرزی هسته ای و ضرورت های زمانه لطفا کلیک کنید



<   <<   176   177   178   179   180   >>   >