اجاره رحم، صنعت تازه زنان فقیر هندی!
منبع سایت بازتاب آرشیو مقالات و تحقیقات مجید زواری در نظر سنجی این وبلاگ شرکت کنید |
پیشتر گفته میشد آمریکاییها برای دادن مزد کم در فعالیتهای نرمافزاری، این کارها را به هندیها واگذار میکند، اما اکنون این روش در موضوع دیگری برای زنان فقیر هندی تکرار میشود، به این ترتیب که والدین نابارور با ارائه مبلغی حدود پنج هزار دلار، رحم یک زن فقیر هندی را اجاره میکنند تا برای آنان فرزندی به دنیا آورد!
به گزارش سرویس بینالملل «بازتاب»، «لوسآنجلستایمز» در اینباره نوشت: مادران جایگزین در هند، به یک معامله خوب برای خارجیها تبدیل شدهاند که معامله خوبی است.
«ساروج مهلی» از این کار بسیار راضی است. یک دوره نهماهه کار که به هیچ مهارتی نیاز ندارد و تنها زحمت آن در پایان کار و هنگام تولد بچه است. او احتمالا تا سال آینده، بچهای را به دنیا خواهد آورد که این بار به جمع خانوادهاش اضافه نمیشود، بلکه به یک زوج آمریکایی نابارور، که «مهلی» را برای این کار اجاره کردهاند، داده میشود.
او در ازای بازی کردن نقش مادر حامل بچه، پنج هزار دلار دریافت میکند؛ مبلغی که برابر با دستمزد شش سال او به عنوان یک معلم در یکی از روستاهای هند است. وی گذشته از پولی که نصیبش میشود و آن را برای فرزندانش خرج میکند، از شادی که برای این زوج آمریکایی به ارمغان میآورد، سخن میگوید و اینکه این کار برای آنان با گذراندن مراحل قانونی، چند صد هزار دلار هزینه داشته است.
در کنار کلیه فاکتورهایی که باعث شده است در سالهای اخیر بازرگانان غرب در چندین زمینه به هند رو بیاورند، تعداد رو به افزایش زوجهای ناباروری است که در جستجوی زنی مانند «مهلی» که حاضر به اجاره رحمش به آنان باشد، به هند روی آوردهاند.
این موضوع تا حد زیادی مربوط به خانم دکتر «ایندریرا هیندوجا»، معروفترین پزشک ناباروری هند است که هر هفته، تقاضاهای زیادی را از خارج از کشور دارد. در اینترنت هم میتوان آگهیهای زنانی را که حاضر به این کار هستند، پیدا کرد. عدهای، این روند را ناشی از افزایش بیش از حد رشد اقتصادی هند در پانزده سال اخیر میدانند.
دکتر «نادا»، از مقامات پزشکی گجرات هند میگوید: این معاملهای است که هر دو طرف آن برد است؛ یک معامله کاملا به صرفه که اگر در استانهای فقیری مانند «بنگال» و «آسام» اجرا شود، متقاضیان بسیاری خواهد داشت.
عدهای دیگر، هیچ توجیه اخلاقی برای این کار ندارند و از انفجار فقر در این کشور و خطرات آن در کشوری که سالانه صد هزار زن بر اثر بارداری و به دنیا آمدن نوزادان از بین میروند، هراسانند. البته زوجهای پولدار هندی نیز معمولا اگر دارای این مشکل باشند، به این کار روی میآورند.
به هر حال، هر دو طرف معتقدند که تجارت باروری در هند، باعث توریسم خارجیان در این کشور نیز خواهد شد و سود زیادی در بر خواهد داشت.
بر پایه تحقیقات شورای تحقیقات پزشکی هند، به رغم کاهش اخیر این روند، این صنعت سالانه حدود شش میلیارد دلار درآمد دارد.
آرشیو مقالات و تحقیقات مجید زواری در نظر سنجی این وبلاگ شرکت کنید
«گاتوم اللهبادیا» متخصص ناباروری در بمبئی که به تازگی یک زن حامله را برای یک زوج سنگاپوری پیدا کرده است، میگوید: او در خواستهایی نیز از آمریکا، اسرائیل و اسپانیا دارد.
در استان «آناند»، هماکنون بیست زن، داوطلب کشت جنین در رحمشان شدهاند. عدهای نیز دور اول حاملگی را به پایان رسانده و برای حاملگی دوم آماده میشوند. البته شرایطی نیز در زنان داوطلب مدنظر است که از نظر روحی و جسمی آمادگی این کار را داشته باشند. از نظر فیزیکی، اینکه آنان آمادگی عملی را که بر جسمشان انجام خواهد شد، داشته باشند و روانی اینکه دارای فرزند باشند تا دلبستگی زیادی به بچه جدیدشان پیدا نکنند. معمولا تخمک نیز از آن خود زن نبوده و از یک اهداکننده یا مادر اصلی دریافت میشود.
به این ترتیب، هر دو طرف، قراردادی را امضا میکنند که طی آن، والدین متقاضی، هزینههای پزشکی زن حامل را بر عهده گرفته و زن حامل نیز هرگونه حقی در مورد نوزاد را به آنان واگذار میکند که این کار ترس بسیاری از زوجهای خارجی را از بین میبرد.
معمولا هزینه این کار از 2800 تا 5600 دلار متفاوت است، در کشوری که درآمد سالانه سرانه آن حدود پانصد دلار است، یک خوشبختی بزرگ است. معمولا زنان داوطلب از طبقات اقتصادی ـ اجتماعی پایین جامعه هستند. علاوه بر اینها، زنان حامله معمولا هدایای غذایی و دارویی و توجهات خاصی را از والدین در حال انتظار دریافت میکنند که بسیار علاقهمندند سرمایهگذاریشان ثمر دهد.
معمولا زوجهای آمریکایی به علت گرانی این کار در آمریکا (حدود 20 تا 25 هزار دلار) به کشوری مثل هند روی میآورند و مرد طی سفری با زن حامل و خانوادهاش دیدار کرده و پس از اهدای اسپرم و امضای قرارداد، بازمیگردد.
هزینه کلی این باروری با احتساب هزینههای سفر و هزینههای دیگر به حدود 7200 دلار میرسد.
آرشیو مقالات و تحقیقات مجید زواری در نظر سنجی این وبلاگ شرکت کنید
انرژى هسته اى و ضرورت هاى زمانه 2 برای مطالعه بخش اول مقاله انرزی هسته ای و ضرورت های زمانه لطفا کلیک کنید